Dohody s diablom!

02.05.2015 10:03

Dobrý deň

dnes je tu s nami aj náš vzácny hosť až z Ministerstva mágie. Táto situácia je veľmi významná z toho dôvodu, že dnes si nebudeme klásť len otázky, ale budeme sa rozprávať o vážnej téme, ktorá neunikla žiadnemu bystrému uchu.
Dopočuli sme sa, že sa podpisujú takzvané dohody s diablom, čo nám o tomto poviete? “ - Kládol roztraseným hlasom reportér.
Áno domnievame sa, že je to pravda podľa aktuálnych informácii.“ - Odpoveď prišla takmer okamžite.
Čo tá dohoda vlastne obsahuje, ale tipujem, že nič dobré?
Dohoda je v skutku jednoduchá. Väčšinou dohodu podpíšu väzni. Diabol im údajne hovorí, že si môžu vybrať medzi dvoma smrťami jedna je tá bolestivá, ktorá nastane v prípade ak dohodu nepodpíšu, druhá je, že väzeň zomrie bezbolestnou smrťou, ale zapredá svoju dušu diablovi.“ - Podskočil hlas tajnej osobe.
To je strašné, ale čo je na tom pravdy.“ - Odpovedal reportér zdesene.
Takto uvádzal rozhovor známi reportér, ale potom na zázname z kancelárie nastalo ticho, neskôr to prešlo do kriku, ktorý sa strácal až na koniec bolo počuť len kroky, ktoré taktiež zmizli.

Ešte presne nevieme identifikovať čo sa v tú noc stalo, ale ak niečo zistíme podáme vám o tom informácie. Osoby z miesta činu zmizli. Našli sa len stopy po bitke a dva zlomené prútiky. Osoby sa nám nepodarilo nájsť ani s pomocou najsilnejších prútikov, domnievame sa, že to mohla byť vyššia moc.
Zatiaľ zachovajte paniku a nevychádzajte z domu.

 

Autorka: Mery-Elizabeth Cavendishová

[anet123456]