UHORSKÝ CHVOSTOROŽEC NAPADOL A ZABIL MUKLA!!!

04.12.2014 23:04

UHORSKÝ CHVOSTOROŽEC NAPADOL A ZABIL MUKLA!!!
-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-
Z výskumného strediska a rezervácie drakov v Rumunsku utiekol, nevedno ako, najnebezpečnejší zo všetkých drakov - Uhorský Chvostorožec. Zranil 9 ľudí a jedného zabil.
-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Rumunsko, Maďarsko - z dračej oblasti v Rumunsku utiekol smrteľne nebezpečný Uhorský Chvostorožec menom Anantus. Doposiaľ nie je jasné, ako sa mu to podarilo, avšak, chyba bola zrejme v pochybení nového člena strážneho zboru Arnolda Hessmitha.
Aj napriek tomu, že bol v novej práci len 3 dni, preradili ho rovno k bloku "UCH" (Uh. chvost.) k najagresívnejšiemu chvostorožcovi. Klietka bola značne uvoľnená, preto bolo dôležité počas noci dávať maximálny pozor až do rána, kedy mali priniesť potrebné suroviny na zabezpečenie a opravenie klietok. Avšak, Anantus bol veľmi agresívny a využil chvíľu, kedy Arnold nedával pozor, zúrivo sa začal trhať a skôr ako prišli ostatný strážnici na pomoc, drak ušiel.
Začalo sa okamžité pátranie a prenasledovanie Anantusa. Podarilo sa im ho chytiť až o 6 hodín , za hranicami Rumunskal, na území Maďarska. Devastoval tam akurát jednu muklovskú dedinu. Chvostorožce sú známe tým, že pokiaľ sú hladné, sú agresívne a zožerú všetko, čo im príde do cesty, aj človeka. Strážna služba zakročila práve vtedy , keď začal trhať istého maďarského mukla Balázsa Boldizsára. Ako sa pokúšal tohto mukla roztrhať, zaháňal svojím ostrým chvostom a zranil 9 ľudí, ktorí sa pokúšali ratovať pána Boldizsára.
Našťastie, strážnikom sa podarilo draka zneškodniť. Avšak, žiaľ Bohu, bolo to neskoro pre pána Balázsa Boldizsára. Nech mu je zem ľahká...
Ihneď prišli kompetentní z Ministerstva a upravili pamäte všetkým ľuďom v danej dedinke a opraviť aj spôsobené katastrofy na majetku.
Môžeme , my , čarodejníci, len ďakovať Bohu, že sa to podarilo Ministerstvu ututlať a muklovia sa o tom nikdy nedozvedia.

Avšak, ako si môžeme byť istí, že sa nestane zas? Čo ak nabudúce utečie celá kolónia? Vážené Ministerstvo by sa malo konečne zamyslieť nad tým, čo je správne a čo je ľahké... Či treba zvyšovať platy, alebo sa starať o to, aby ľudia mohli ráno v klude výsť na dvor, bez strachu pred zožratím Uhorským Chvostorožcom ...



autorka: Ajuška ~ Cruella



Definícia:
UHORSKÝ CHVOSTOROŽEC

Tento údajne najnebezpečnejší zo všetkých druhov drakov má čierne šupiny a pripomína jaštericu. Má žlté oči, bronzové rohy a podobne sfarbené ostne, ktoré mu trčia z dlhého chvosta. Chvostorožcov oheň má najväčší dosah (až pätnásť metrov). Jeho vajcia farby cementu sa vyznačujú mimoriadne tvrdou škrupinou. Mláďatá sa z nej vysekávajú pomocou chvosta, na ktorom majú dobre vyvinuté ostne už pri narodení. Uhorský chvostorožec sa živí kozami, ovcami a vždy, keď je to možné, aj ľuďmi.

 


ďakujeme Ajuška dotávaš + 700 galleonov ♥