ÚĽAVA - ODHALENÝ CHOV BAZILISKA, OBVINENÝ VO VÄZBE, VAJCE ZNIČENÉ, VÝBOR ZAHANBENÝ

04.12.2014 23:08

ÚĽAVA - ODHALENÝ CHOV BAZILISKA, OBVINENÝ VO VÄZBE, VAJCE ZNIČENÉ, VÝBOR ZAHANBENÝ
-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-
Súd bol urýchlený. Po jednom dni paniky a dúfania konečne padol rozsudok proti-súdu = VINNÝ!
.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Londýn, Ministerstvo mágie - Konečne! Sudca sa rozhodol, že s takýmto prípadom nemôže počkať štyri dni a tak dnes o 11:42 Súd "Oddelenie pre reguláciu a kontrolu čarovných tvorov a Kancelária aurorov PROTI Výbor pre likvidáciu nebezpečných tvorov" rozhodol, že Výbor pre likvidáciu nebezpečných tvorov vo svojom rozsudku pochybil a David Harksus Trausbton bude odvedený do väzby za ilegálny chov Baziliska a podozrenie z čiernokňažníctva a slepačie vajce, na ktorom sedela ropucha bude zlikvidované.

Tak sa aj stalo. Ihneď po rozsudku si metajúceho sa Davida Harksusa Trausbtona vzali aurori a odviedli ho do Azkabanu. Výbor pre likvidáciu nebezpečných tvorov si veľmi neochotne zobral ropuchu a slepačie vajce a podľa platných postupov ich zničil.

Aj napriek tomu, že sa preukázalo, že dané vajce bolo naozaj v štádiu pre liahnutie Baziliska , Výbor pre likvidáciu nebezpečných tvorov s týmto rozhodnutím stále nesúhlasí: "Nie sme si vedomí akejkoľvek chyby. Konali sme v súlade s presvedčením a nevidíme dôvod na takéto zakročenia." prehovoril zástupca Výboru.

Pre tentokrát všetko skončilo dobre, ale čo ak nabudúce takéto pochybenie spôsobí úmrtie desiatok ľudí?
Modlime sa, aby ďalšie voľby do Výboru pre likvidáciu nebezpečných tvorov dopadli, čo sa týka z hľadiska zdravého úsudku, lepšie.


autorka: Ajuška ~ Cruella